Wij zijn Zonzorg


Met veel toewijding en aandacht verlenen onze gedreven werknemers zorg bij u thuis. Zonzorg stelt alles in het werk om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van iedereen die behoefte heeft aan thuiszorg. Een persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige zorg staan hierbij voorop. Zorg met passie noemen we dat. De dag is namelijk pas geslaagd als we iets voor u kunnen betekenen; op wat voor manier dat ook mag zijn.


Persoonlijke aandacht

Zorg door de hele randstad

Geen wachtlijsten

Meer dan 15 jaar ervaring


Missie

Zonzorg stelt alles in het werk om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van iedereen die behoefte heeft aan thuiszorg. Een persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige zorg staan hierbij voorop. Zorg met passie noemen we dat. De dag is namelijk pas geslaagd als we iets voor u kunnen betekenen; op wat voor manier dat ook mag zijn.

Visie

Zonzorg wil binnen de thuiszorg een alternatief bieden voor de grote, bureaucratische en onpersoonlijke organisaties welke de thuiszorg branche van oudsher domineren. Wij houden voor de komende jaren de focus op de Randstad met vestigingen centraal in onze doelgroep concentraties. Hiermee bereiken wij de onderscheidende korte communicatielijnen en persoonlijke benadering tussen organisatie, medewerkers en cliënten.

Image