Zonzorg - Zorg met passie

Werken bij Zonzorg

Goede medewerkers zijn onmisbaar om cliënten van Zonzorg met de beste zorg te omringen. Op regelmatige basis zoekt Zonzorg nieuwe krachten. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor meer informatie.

Functieprofielen

Als werknemer van Zonzorg geef je uitvoering aan de (huishoudelijke) ondersteuning verzorging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen. Je biedt een helpende hand en geeft ondersteuning die aansluit op de wensen en behoeften van de cliënt. Een luisterend oor is hierbij onmisbaar. Je bewaakt het welzijn van de cliënten en trekt aan de bel wanneer de gezondheidssituatie van de cliënt verandert.

Herken jij jezelf in een functieprofiel? Misschien kunnen wij je dan wel verwelkomen als nieuwe medeweker.

Niveau 1 Hulp in de Huishouding: als Hulp in de Huishouding worden er huishoudelijke werkzaamheden verricht waarbij de zelfredzaamheid van de cliënt wordt gestimuleerd en in stand wordt gehouden.

Niveau 2 Helpende: een Helpende is in staat om de cliënt te ondersteunen in laagcomplexe zorg. Hieronder wordt wassen, aankleden en het aan- en uittrekken van steunkousen verstaan (ADL).

Niveau 3 Verzorgende IG: een Verzorgende IG voert laagcomplexe zorg en verpleegtechnische vaardigheden uit en is bekwaam in complexe, risicovolle handelingen.

Niveau 4 Verpleegkundige: een Verpleegkundige voert handelingen uit die zijn opgenomen in het BIG-register en dient zelf ook BIG-geregistreerd zijn.

© 2014 Zonzorg | Contact | 020 468 9244 | info@zonzorg.nl | Disclaimer |  Design Dutch Designs with lemon